Afspraak maken

Anemoon > Afspraak maken

Via onderstaande webagenda is het heel gemakkelijk om zelf een afspraak in te plannen.  Je kiest de gewenste dienst, daarna de de medewerker bij wie je op controle zou willen en vervolgens de gewenste datum en tijd. Annuleren kan hier (nog) niet, maar mocht een afspraak je achteraf niet uitkomen plan dan gerust een nieuwe in. Laat ons via het contactformulier even weten welke afspraak geannuleerd kan worden.

Kijk even goed bij de gewenste diensten. Er zijn verschillende mogelijkheden qua tijdsduur; kies naar behoefte. Zo voorkomen we langdurig wachten in de wachtkamer.

We proberen zo veel mogelijk diversiteit in de planning te brengen door middel van ochtend-, middag- en avondspreekuren. Toch kan het soms gebeuren dat er echt geen mogelijkheden voor je bij zijn; laat het ons dan weten via het contactformulier.

Nieuw
Vanaf maart 2021 elke zaterdagmiddag een speciaal spreekuur voor intakes.

Wist je dat
je het recht hebt om tijdens werktijden op zwangerschapscontrole te gaan. Je behoudt hierop altijd het recht op je loon. Je werkgever moet hieraan meewerken. (Arbeidstijdenwet, art. 4:5)
https://mensenrechten.nl/nl/meer-over-zwanger-en-werk

Let op!
In geval van ongerustheid en/of spoed altijd direct contact opnemen via ons telefoonnummer: 06- 22 65 69 95