Contact

Anemoon > Contact

Algemene afspraken

Het maken of verzetten van afspraken kun je zelf via de webagenda op onze/deze site regelen. Voor vragen zijn we telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag op het telefonisch spreekuur van 9 tot 17 uur op het nummer 06-22 65 69 95 . Je krijgt dan de dienstdoende verloskundige aan de lijn. Je kunt ook een bericht achter laten via het contactformulier, we proberen je vraag binnen 48uur te beantwoorden.
Via sms, WhatsApp Messenger of Facebook geen dringende vragen stellen, bel ons dan gerust ten alle tijden!

Spoed en bevallingen

Bij spoedgevallen, bevallingen of ongerustheid bel je 7 dagen/week, 24 uur/dag het nummer: 06-22 65 69 95. Je krijgt dan de dienstdoende verloskundige aan de lijn.
Bij in gesprek of geen gehoor: probeer het na een paar minuten opnieuw. We proberen bij een gemiste oproep zo snel mogelijk terug te bellen.

Als je ons meerdere keren niet kunt bereiken en het is SPOED bel je naar 040- 2307972 je krijgt dan de centrale aan de lijn die een van de verloskundigen privé oproept.

Bereikbaarheid

De praktijk is goed te bereiken met openbaar vervoer de bushalte is 200m (4min lopen). Als de nieuwbouw klaar is gaan we verhuizen, mocht je slecht ter been zijn laat het ons weten er is een mogelijkheid om je elders te ontmoeten.  Je kan gratis parkeren voor de deur

Contactformulier

johanna verloskundige son

Locatie