Kwaliteit

Anemoon > Kwaliteit

Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Maatschappelijke betrokkenheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen valt voor ons ook onder goede verloskundige zorg. Als verloskundigen staan we letterlijk aan de wieg van nieuw leven, nieuwe gezinnen. Wij willen bijdragen aan een leefbare wereld voor deze gezinnen door waar we kunnen duurzame keuzes te maken.

Kwaliteit
Alle verloskundigen van Anemoon zijn ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Verloskundigen van de KNOV. En staan we tevens ingeschreven in het Kwaliteitsregister van de BEN voor echoscopie. We zorgen voor constante bijscholing door trainingen, cursussen, congressen en studiedagen.

Binnen de praktijk hebben we regelmatig onderling overleg, maar ook met de samenwerkende ziekenhuizen om zo de best passende zorg te kunnen leveren.

Klachten
Als je ergens ontevreden over bent of een klacht hebt, stellen wij het zeer prijs als je dit met ons bespreekt. We hopen samen tijdens een gesprek een oplossing te vinden. Wanneer het niet lukt om er samen uit te komen kun je contact opnemen met een klachtenfunctionaris via https://klachtverloskunde.nl/

Verloskundigen Son en Breugel